Μεταφράσεις

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της ομάδας μετάφρασης του KDE στα ελληνικά.

Το KDE είναι μια διεθνής κοινότητα που συνεργάζεται για τη δημιουργία ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Αποτελείται από προγραμματιστές, σχεδιαστές, μεταφραστές και άλλους συνεισφέροντες από όλον τον κόσμο.

Η μεταφραστική ομάδα του KDE είναι μια ομάδα εθελοντών που πραγματοποιεί τη μετάφραση του Plasma, του πλαισίου εργασίας (frameworks) και των εφαρμογών του KDE στα ελληνικά.

Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό του KDE και θέλετε να βοηθήσετε ώστε η ελληνική μετάφραση να γίνει καλύτερη, μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς. Σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα καθώς και στο wiki της ομάδας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους οδηγούς μεταφράσεων.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το έργο της ομάδας, για να μας γνωρίσετε ή ακόμα καλύτερα για να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο (είτε αυτό αφορά τη μετάφραση, την ενημέρωση του wiki και της ιστοσελίδας ή την προώθηση του έργου της ομάδας) μπορείτε να γραφτείτε στη σχετική λίστα αλληλογραφίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

  Μετάφραση του KDE σε απλά βήματα